lets discover together hoe growlab can help you to grow in your business, career or personal life. book a discovery session free of charge. met je in een vrijblijvende Discovery Session.

let's discover

 

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat Growlab kan betekenen voor jou of je bedrijf?

Ik onderzoek het graag met je in een vrijblijvende Discovery Session.

 

Laat een berichtje achter op onderstaand contact formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

 

let's meet

 

Ik werk in het Nederlands en Engels , op inspirerende locaties in Amsterdam en Eindhoven. De thuisbasis van Growlab is Plan-B, een van de vele creatieve hubs die Eindhoven rijk is. Voor coachsessies in Amsterdam werk ik vanuit het coachhuis aan het Vondelpark.

 

Liever aan de slag op een eigen locatie? Ook dat is geen enkel probleem. Ik doe altijd mijn best om de locatie af te stemmen op jouw behoefte of vraag.  Ook via Zoom kunnen we prachtig met elkaar werken.

 

Voor de Discovery Session zoek ik altijd een ongedwongen setting met koffie/thee - of plan ik een lekkere wandeling op een mooie plek in de natuur.   

looking forward to meet you in eindhoven or amsterdam.


get in touch

Please enter the code: